Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μεσσηνία: Στον Μίλτο Χρυσομάλλη η δεύτερη έδρα της Ν.Δ.

Στον Μίλτο Χρυσομάλλη κατέληξε η δεύτερη βουλευτική έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Ο Μίλτος Χρυσομάλλης ξεπέρασε τελικά τον Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση από το Πρωτοδικείο, ο Μίλτος Χρυσομάλλης λαμβάνει 17.117 ψήφους, ενώ ο Γιάννης Λαμπρόπουλος 16.995 ψήφους, με τη διαφορά ανάμεσά τους να αγγίζει μόλις τις 122 ψήφους.

Την πρώτη έδρα της Μεσσηνίας καταλαμβάνει ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου και δεν χρειαζόταν «σταυρό» προτίμησης.

Τις υπόλοιπες έδρες στο νόμο παίρνουν ο Αλέξης Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ, από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος και από το ΚΚΕ ο Νίκος Κουτουμάνος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκόπελος: Τραυματίστηκε 63χρονη μετά από πτώση

Τραυματίστηκε μετά από πτώση μια 63χρονη γυναίκα από την Σκόπελο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί από το λιμάνι της Σκοπέλου στο Βόλο, καθώς ήταν επιβεβλημένη η μεταφορά τ...

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου - «Η Ιστορία είναι ακόμα δέσμια του κακού»

Με αναφορές στην έξαρση της κοινωνικής βίας, αλλά και στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος έστειλε το μήνυμά του για την Ανάσταση του Κυ...

Φόρτωση άρθρων...