Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητέρα Άλκη: «Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου»

Ξεσπάει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη. Η Μελίνα Καμπανού μίλησε για την τραγική απώλεια που βιώνει και ζητά να σταματήσει το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι πάει να στηθεί.

Για τους συλληφθέντες, οι οποίοι μέχρι τώρα αρνούνται ότι είχανε οποιαδήποτε επαφή με τον Άλκη, η Μελίνα Καμπανού υποστήριξε ότι πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την απέναντι πλευρά να «διεκδικεί» επαφή μαζί της. 

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του 19χρονου αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται, ότι δηλαδή ετοιμάζεται μία επιστολή μέσω δικηγόρων η οποία θα της αποσταλεί και ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν πρόκειται να δεχτεί καμία επικοινωνία και ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση.

«Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Να σταματήσει εδώ το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι», τονίζει η Μελίνα Καμπανού.

Για τη συμπαράσταση του κόσμου, η μητέρα του Άλκη ανέφερε ότι δέχεται χιλιάδες μηνύματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη που δέχεται από γονείς άλλων γονιών που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν άγρια. 

«Είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα της βίας όλων των μορφών που μαστίζει την κοινωνία», είπε η Μελίνα Καμπανού.

«Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία», αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...