Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πτώση Phantom - Μητέρα υποσμηναγού: «Είχε όνειρα για το μέλλον - Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει»

Συγκλονίζει η μητέρα του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 στο οποίο επέβαινε κατέπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας. 

Μέσα στον πόνο της, η σκέψη της είναι και στους γονείς του 31χρονου Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος αγνοούταν και ανακοινώθηκε το μεσημέρι ότι είναι νεκρός.

Η οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού έχει βυθιστεί στο πένθος. Ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους δε βρίσκεται πια στη ζωή και ότι αύριο θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στο Πικέρμι Αρκαδίας, το χωριό όπου μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Η μητέρα του θέλει να τον έχει κοντά της.

Η κυρία Σταυρούλα βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί με δυσκολία να γράψει δυο λόγια για την αυριανή εξόδιο ακολουθία. 

Μίλησε στο Star που βρέθηκε στο σπίτι τους και θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Το μυαλό και η καρδιά μου είναι στους ανθρώπους του αγνοούμενου συναδέλφου του γιου μου, του Στάθη. Εύχομαι να έχει καλή έκβαση και να βρεθεί το παιδί τους ζωντανό», ανέφερε η μητέρα του υποσμηναγού.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού, λίγες ώρες πριν τον τελευταίο «αντίο», θέλησε να αποχαιρετήσει τον γιο του λέγοντας για αυτόν δύο λόγια μέσα από το παιδικό δωμάτιο του παιδιού του.

Έχοντας μπροστά του τις φωτογραφίες του, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που «έφυγε» γρήγορα. Έναν 29χρονο που είχε όνειρα για το μέλλον. Που αγαπούσε τη δουλειά του και ονειρευόταν πάντα να πετάει μαχητικά αεροσκάφη.

«Ο Μάριος ήταν περήφανος που ήταν πιλότος. Εγώ φοβόμουν, είχα το κακό στο μυαλό μου. Εκείνος δεν το σκεφτόταν. Έλεγε στη μητέρα του ότι αυτά τα αεροπλάνα είναι ασφαλή», είπε συγκινημένος και δήλωσε ότι όταν άκουσε για την πτώση του αεροσκάφους ήταν σίγουρος ότι μέσα ήταν το παιδί του.

«Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του. Ήταν με μια κοπέλα που συγκατοικούσαν, είχε όνειρα για το μέλλον. Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει», κατέληξε o πατέρας του υποσμηναγού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...