Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μιχάλης Κατσουρής: Αφού τον μαχαίρωσαν, τον χτυπούσαν με ρόπαλα ενώ έτρεχε να ξεφύγει ο 29χρονος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το Star, από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια και του γηπέδου της ΑΕΚ, και έπειτα από την ανασύνθεση των γεγονότων, προέκυψε μια διαπίστωση: Οι χούλιγκαν, αφού μαχαίρωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή, φαίνεται πως τον χτύπαγαν από πίσω με ρόπαλα, ενώ αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δε, στα βίντεο δεν έχει ακόμη καταγραφεί η στιγμή που ο άτυχος 29χρονος δέχεται τη μοιραία μαχαιριά. Ωστόσο η συλλογή υλικού συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται πως στη λίστα υπόπτων για τα επεισόδια, υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν συλληφθεί. Με άλλα λόγια, υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να μην έχει συλληφθεί ο δολοφόνος του 29χρονου.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και ύποπτοι που δεν έχουν συλληφθεί

Το υλικό από κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κάμερες φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια της 8ης Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες είναι 105 (101 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός και ένας Γερμανός), ενώ οι χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στις άγριες συμπλοκές υπολογίζονται σε τουλάχιστον 150.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη λίστα υπόπτων, η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Aπό την επεξεργασία και μελέτη του οπτικού υλικού προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.

Ειδικότερα, αυτό που προκύπτει ως δευτερεύον συμπέρασμα είναι πως η σκηνή που δέχεται χτυπήματα με ρόπαλο υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο ωστόσο δεν υπάρχει «καθαρό» στιγμιότυπο από την σκηνή του μαχαιρώματος, γεγονός που καθιστά ενδεχομένως δυσκολότερη την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Όπως αναφέρουν, στο υλικό που έχει συλλεχθεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καθόλου η σκηνή του μαχαιρώματος ωστόσο η διαδικασία συγκέντρωση βιντεοληπτικού υλικού συνεχίζεται.

Σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την πορεία των ερευνών πάντως αποτελεί το γεγονός πως το βράδυ της Παρασκευής άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν «σημείο-οπλοστάσιο» των χούλιγκαν κοντά στην τοποθεσία που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής.

Συνολικά 70 οι προφυλακιστέοι μέχρι στιγμής

Χθες προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι του δεύτερου γκρουπ συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ανάμεσα στους 40 νέους προφυλακιστέους -από το δεύτερο γκρουπ συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια- είναι και ένας Έλληνας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 30 που απολογήθηκαν, 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Συνολικά, δηλαδή, έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 70 άτομα. Σήμερα, Κυριακή, τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας, θα απολογηθούν οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...