Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ξεκίνησε η μεταγωγή των 105 κατηγορούμενων σε 16 φυλακές

Ξεκίνησε η μεταγωγή στις φυλακές των 105 κατηγορουμένων για τα άγρια επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι πολυπληθείς ομάδες των προφυλακισμένων κατηγορούμενων θα κρατηθούν σε συνολικά 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των τριών ατόμων. Ακόμα, ομάδα από οκτώ κατηγορούμενους θα μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα και ομάδα από άλλους έξι θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 105 χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στους κατηγορούμενους προστέθηκε και Κροάτης, που συνελήφθη αργότερα. Για ακόμη έναν Έλληνα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Οι κατηγορούμενοι κατά τη διαδικασία αρνήθηκαν κάθε σχέση με την αιματηρή συμπλοκή, ενώ ένας 40χρονος κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να είναι επικεφαλής της κροατικής ομάδας φανατικών φιλάθλων, «Bad Blue Boys» ισχυρίστηκε στην απολογία του πως ήρθε αεροπορικώς από τη Βιέννη, όπου διαμένει, για να χειροκροτήσουν την ομάδα τους μετά το τέλος της προπόνησης της, και εκεί, όπως ισχυρίστηκε, δέχθηκαν επίθεση από τη αντίπαλη ομάδας, ενώ αρνήθηκε τον αρχηγικό του ρόλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: «Δυστυχώς η σημερινή Kυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα να στηρίξει το ΕΣΥ» (Photos)

Τα Τρίκαλα ήταν ο επόμενος σταθμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία. «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται κ...

Κοινή δήλωση των Ευρωπαίων Κοινωνικών Εταίρων του τραπεζικού κλάδου για τις εργασιακές διαστάσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η ΟΤΟΕ συμμετείχε με εκπροσώπους της στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διετές πρόγραμμα των ευρωπαίων κοινωνικών εταίρων με θέμα « Η Τραπεζική το 2030. Πώς οι τρέχουσ...

Φόρτωση άρθρων...