Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση τριών πεζών (ζευγάρι με παιδάκι) από μηχανή και τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Το περιστατικό έγινε κατά τις 15:30 στη συμβολή με τη Δέγλερη, απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, υπό συνθήκες που διερευνώνται.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα που μετέφεραν το ζευγάρι και τον οδηγό της μηχανής στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και το παιδάκι στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Τροχαία.
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Παραπομπή σε δίκη για τους πέντε κατηγορούμενους προτείνει η εισαγγελέας
Εντοπίστηκαν 13 παράνομοι μετανάστες στη Ψέριμο - Ο καθένας είχε πληρώσει 7.500 ευρώ για τη μεταφορά στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις