Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μοναστηράκι: Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του Μετρό

Ελλάδα

Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια στη Γραμμή 3 του Μετρό μετά τον έλεγχο που έγινε για ύπαρξη βόμβας στο σταθμό Μοναστηράκι.

Ο σταθμός του μετρό Μοναστηράκι είχε κλείσει για περίπου μια ώρα κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί, εάν είχε τοποθετηθεί βόμβα όπως υποστήριζε άγνωστος σε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 15:51.
Ο σταθμός είχε εκκενωθεί, οι συρμοί του μετρό διέρχονται κανονικά από τον σταθμό αλλά για λόγους ασφαλείας δεν πραγματοποιούσαν στάση.

Την αποκατάσταση των δρομολογίων ανακοίνωσε επισήμως η ΣΤΑΣΥ που ενημέρωσε το επιβατικό κοινό, «πως άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Μοναστηράκι». Η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο των Γραμμών 1 & 3 του Μετρό, διεξάγεται πλέον κανονικά».

Η βόμβα θα έσκαγε στις 17:48

Συναγερμός σήμανε όταν άγνωστος με ξενική προφορά λίγα λεπτά πρις τις 16:00 προειδοποιούσε ότι στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός που θα εκρήγνυτο στις 17:48. Αμέσως ο σταθμός εκκενώθηκε και άρχισαν οι έρευνες.

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως ο σταθμός «Μοναστηράκι» των Γραμμών 1 & 3 του Μετρό εκκενώθηκε, καθ’ υπόδειξη της ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Οι συρμοί διέρχονται από το σταθμό, χωρίς να πραγματοποιούν στάση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...