Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μοσχάτο-Δικηγόρος της συζύγου του 50χρονου: «Είναι σε σοκ, δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία» (Video)

Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τον 50χρονο ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Ο Αλέξιος Αθανασόπουλος μίλησε για την σύζυγο του 50χρονου ασφαλιστή και θύματος.

«Η χήρα του θύματος διαψεύδει ότι έχει πάρει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, βρίσκεται στην Ελλάδα. Θα κάνει δήλωση παράστασης στην κατηγορία κατά της 47χρονης και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του συζύγου της και να διαχειριστεί και τα δύο ανήλικα παιδιά».

«Την ημέρα της δολοφονίας ήταν σε σπίτι οικείου προσώπου της και τις τελευταίες δέκα ημέρες ήταν σε διάσταση», σημείωσε σχετικά με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του 50χρονου δηλώνει η σύζυγος του ασφαλιστή ότι δεν έχει συμμετοχή σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και δηλώνει ότι είναι στην διάθεση των Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο. Για το μόνο που είχε γνώση η σύζυγος ήταν για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου το περασμένο Σάββατο, ανέφερε ο Αλέξιος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...