Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μοσχάτο: Επίθεση με μολότοφ σε λύκειο – Συνελήφθησαν οκτώ ανήλικοι μαθητές και οι γονείς τους

Ελλάδα

Επίθεση με μολότοφ έγινε το μεσημέρι σε λύκειο του Μοσχάτου. Περίπου στις 2 το μεσημέρι μια ομάδα ατόμων πέταξε τρεις μολότοφ στον προαύλιο χώρο του 2ου Λυκείου Μοσχάτου.

Από τις τρεις μολότοφ εξερράγη μόνο μία, χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε και στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί. Έπειτα από υποδείξεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οκτώ μαθητές γύρω στα 16-17 (μαθητές 2ας και 3ης Λυκείου).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η επίθεση να αφορά «διαφορές» μαθητών δυο σχολείων της περιοχής.

Συνελήφθησαν οι γονείς των οκτώ ανηλίκων

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι γονείς των οκτώ ανηλίκων που κατηγορούνται ότι πέταξαν βόμβες μολότοφ στο προαύλιο του δεύτερου λυκείου του Μοσχάτου. 

Σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ οι ανήλικοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορές κατά συναυτουργία, αμέσως μετά τη ρίψη μολότοφ σε προαύλιο χώρο σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μία ομάδα ατόμων προσέγγισε το προαύλιο του σχολείο και αφού έριξε τρεις βόμβες μολότοφ στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους ανήλικους και τους συνέλαβαν. 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...