Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μπαλάσκας για έκρηξη βόμβας έξω από το Υπουργείο Εργασίας: Ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο

Ελλάδα

Για την τρομοκρατική επίθεση με την τοποθέτηση βόμβας έξω από το υπουργείο Εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στα πρώτα ευρήματα των Αρχών.

Όπως είπε ο αστυνομικός, για την υπόθεση θα υπάρξει «πρωτοφανής όγκος βίντεο» από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες είναι τοποθετημένες στο κέντρο της Αθήνας, τόσο στη Σταδίου, όσο και σε παρακείμενους δρόμους.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των Αρχών, τα οποία επικαλέστηκε, ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο την ώρα που τοποθετεί τη βόμβα. Ερωτηθείς αν ήταν μόνο ένας, απάντησε πως σε μικρή απόσταση τον περίμενε συνεργός του.

Τόνισε πως, ο εκρηκτικός μηχανισμός περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, η οποία μένει να ερευνηθεί ως προς το ποιο είναι το υλικό της.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, επεσήμανε πως, υπάρχουν ομοιότητες με την επίθεση που είχε γίνει στο υπουργείο Εργασίας το 2016 και εξέφρασε την ανησυχία του για την αναβίωση της τρομοκρατίας στην Αθήνα, καθώς πρόσφατα σημειώθηκαν κι άλλα αντίστοιχα περιστατικά, μεταξύ των οποίων και η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...