Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μποτιλιάρισμα τώρα στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Πάσχα 2022: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Μετά από διαδοχικά lockdown και απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού χιλιάδες εκδρομείς εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ για να κάνουν Πάσχα στο χωριό και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση ήδη από την περασμένη Παρασκευή στα διόδια, τα λιμάνια, αλλά και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις ημέρες του Πάσχα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Αττική Οδός, αναφέρει η εταιρεία, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού αναμένεται να είναι αυξημένο τις επόμενες ημέρες και «ιδιαίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, κυρίως στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λόγω της μαζικής εξόδου για τις εορτές του Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας».

 

Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, αυξημένη είναι η κίνηση  στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...