Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μπουρλά: «Δεν ανησυχούμε για την ευλογιά των πιθήκων - Παραμένει επικίνδυνος ο κορωνοϊός»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο CEO της Pfizer,  Άλμπερτ Μπουρλά, για την ευλογιά των πιθήκων μετά από την τελετή βράβευσής του στη Θεσσαλονίκη. Ερωτηθείς για τα νέα δεδομένα που προκαλούν ανησυχία διεθνώς, ο επικεφαλής της Pfizer τόνισε ότι «δεν ανησυχούμε για την ευλογιά των πιθήκων» και πρόσθεσε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι ακόμη ο κορωνοϊός.

«Όλα τα ζητήματα υγείας μάς απασχολούν. Είχα την ευκαιρία φυσικά από τις πρώτες στιγμές που ανακοινώθηκε να το κοιτάξω με τους συνεργάτες μου. Δεν ανησυχούμε πώς θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο. Ο στόχος όλων μας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος», ανέφερε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού, επεσήμανε πως περάσαμε δύσκολα ως ανθρωπότητα, ωστόσο το σκοτάδι δεν έχει φύγει δια παντός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...