Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για επίθεση σε 15χρονη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος μιας 15χρονης στο Άγιο Δημήτριο Αττικής προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψη των πέντε νεαρών έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Οι συλληφθέντες, όλοι τους ελληνικής υπηκοότητας, κατηγορούνται για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 15χρονης, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ομάδα ατόμων συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρω κατηγορουμένων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονη ημεδαπή και τον 19χρονο αδελφό της, ο οποίος επενέβη για να τη βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένας από τους κατηγορουμένους αφαίρεσε από τον 19χρονο το ρολόι του. Έπειτα, οι κατηγορούμενοι διέφυγαν πεζοί, ενώ οι παθόντες διακομίσθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου, μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν οι πέντε ανήλικοι και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, όπου και συνελήφθησαν.

Ακόμα, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...