Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μύκονος: 30χρονος χτύπησε στο κεφάλι 58χρονο ναυτικό μέσα σε πλοίο

Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 58χρονος ναυτικός μέσα σε πλοίο στη Μύκονο. Ο 58χρονος ναυτικός, μέλος πληρώματος πλοίου ξυλοκοπήθηκε από 30χρονο εντός του πλοίου.

Σύμφωνα με μαρτυρία του θύματος, ο δράστης επιβιβάστηκε επί του πλοίου, μετέβη στον χώρο εργασίας του και τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματίας ναυτικός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού 58χρονου ημεδαπού ναυτικού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου, από 30χρονο ημεδαπό, εντός του πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα ν. Μυκόνου.

Ειδικότερα, κατά δήλωση του 58χρονου, ο εν λόγω 30χρονος αφού επιβιβάστηκε επί του πλοίου, μετέβη στο χώρο εργασίας του και τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με μέριμνα του Πλοιάρχου του Φ/Γ πλοίου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...