Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μύκονος: 49χρονος σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού

Ελλάδα

Ένας 49χρονος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στη Μύκονο. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο άτυχος αλλοδαπός άνδρας εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε σπίτι και έπεσε στο κενό από ύψος δύο μέτρων, σύμφωνα με το cyclades24.gr. 

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Kέντρο Yγείας Μυκόνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Την προανάκριση του περιστατικού ανέλαβε η υποδιεύθυνση αστυνομίας Μυκόνου προκειμένου να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έχασε τη ζωή του ο 49χρονος. 

Παράλληλα, πρόκειται να διερευνηθεί εάν τηρούνταν οι κανόνες της εργατικής νομοθεσίας καθώς και αν τηρήθηκαν όσα προβλέπονται για την ασφαλή εκτέλεση τέτοιων εργασιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκινάει από σήμερα η μεγάλη έξοδος για το Πάσχα - Άστατος ο καιρός στο σούβλισμα του οβελία

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται με πάρα πολύ κόσμο να εγκαταλείπει τις μεγάλες πόλεις ώστε να περάσουν τις άγιες ημέρες παραδοσιακά κοντά στη φύση και τις οικογένειές ...

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Φόρτωση άρθρων...