Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Μύκονος: Συνελήφθη 32χρονος για την επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου

Ελλάδα

Συνελήφθη 32χρονος για την επίθεση που δέχθηκε ο ξενοδόχος Θεόδωρος Κουσαθανάς στη Μύκονο, τον περασμένο Ιούνιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές Αρχές γνώριζαν ποιος ήταν ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του ξενοδόχου, ωστόσο, ο ίδιος είχε φροντίσει να φύγει από το νησί.

Όταν επέστρεψε στη Μύκονο, σήμερα το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είναι σεσημασμένος, ενώ η αστυνομία είχε στη διάθεσή της στοιχεία για την εμπλοκή του στον ξυλοδαρμό, καθώς η επίθεση εναντίον του ξενοδόχου είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Ο επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχείο στην περιοχή Βίδα της Χώρας. Άγνωστοι του έστησαν καρτέρι το απόγευμα της 10ης Ιουνίου.

Τον τράκαραν με αυτοκίνητο στον δρόμο που οδηγεί στο παράρτημα της Σχολής Καλών Τεχνών και στη συνέχεια, όταν εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τον χτύπησαν με λοστάρι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με τρία αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη. Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί. Το ατύχημα έγινε, σύμφωνα...

Αφρικανική σκόνη: Πώς να προφυλαχθείτε - Τα μέτρα που συστήνουν οι πνευμονολόγοι

Προβλήματα δημιουργεί η αφρικανική σκόνη με τους πνευμονολόγους να συστήνουν μέτρα προφύλαξης σε ευάλωτες ομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία...

Φόρτωση άρθρων...