Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μύκονος: Σε βαρύ πένθος στο νησί – Το «τελευταίο αντίο» στον Τζώρτζη Μονογυιό (Video)

Ελλάδα

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σε λίγη ώρα οικογένεια και φίλοι του στον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στη Βούλα.

Η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, έχει ζητήσει από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

«Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ», τόνισε ακόμη η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Στη Μύκονο έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού. 

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον υποδεχτούν, όπως και οι κολλητοί του που τον συνόδευσαν στη μοιραία βόλτα με τη Ferrari. Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Μυκόνου. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...