Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μυλοπόταμος: Αυτός είναι δράστης του φονικού στην Κρήτη – Τι είπε στους αστυνομικούς (Photos)

Την πράξη του παραδέχθηκε ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη. 

Ο 44χρονος το πρωί παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πράξη του αυτή οφειλόταν σε φραστικό διαξιφισμό που είχαν μεταξύ τους λίγες ώρες προτού συμβεί το κακό.

Ο δράστης μετέβη στην ασφάλεια με το αγροτικό του αυτοκίνητο και λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ολοκλήρωσε την κατάθεσή του.

Ο 44χρονος έχει οδηγηθεί στα κρατητήρια και αναμένεται η εντολή εισαγγελέα προκειμένου να μεταφερθεί στο Δικαστικό Μέγαρο.

Μυλοπόταμος: Αυτός είναι δράστης του φονικού στην Κρήτη
Ο 44χρονος δράστης

 

Μυλοπόταμος: Αυτός είναι δράστης του φονικού στην Κρήτη
Ο 44χρονος δράστης

Θα βαφτίσουν το παιδί του πριν την κηδεία

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του νέου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς στο σπίτι της αδερφής του.

Σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία, σύμφωνα με το cretapost. 

Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.

Κρήτη: Παραδόθηκε, ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο
Το 22χρονο θύμα

Το χρονικό της δολοφονίας 

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το άγριο φονικό στην Κρήτη, με θύμα τον 22χρονο και δράστη τον 44χρονο.

Το άγριο φονικό συνέβη χθες, στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, ένα μικρό χωριό μόλις 50 κατοίκων.

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια ημέρα γιορτής για το μικρό ορεινό χωριό και τίποτα το πρωί δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Δράστης είναι ένας 44χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πισώπλατα τον 22χρονο θύμα για λίγα στρέμματα γης. Θύμα και θύτης ήταν γείτονες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τα μέλη των δύο οικογενειών είχαν συχνά φασαρίες ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν για διαφορές που τις χώριζαν και οι οποίες ερευνάται εάν ήταν μόνο κτηματικές.

Παρόλα αυτά κανείς δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα φθάσει σε τέτοιο ακραίο σημείο. Μάλιστα, χθες, καθώς το κλίμα στο χωριό ήταν εορταστικό, λόγω της εορτής του ιερού ναού της Πεντηκοστής, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να είχαν συναντηθεί και στην εκκλησία το πρωί, χωρίς να συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα η γιορτή μετατράπηκε σε τραγωδία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά το θύμα και ο δράστης συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο του χωριού και διαπληκτίστηκαν έντονα. Ο 44χρονος αποχώρησε, αλλά αργότερα επέστρεψε και εντόπισε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, τον οποίο πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές και τον σκότωσε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μία ακόμα πληροφορία που θέλει το θύμα να είχε διαπληκτιστεί αρκετές ώρες νωρίτερα με συγγενικό πρόσωπο του δράστη, και συγκεκριμένα τον αδελφό του.

Ο 44χρονος αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και αναζητούνταν μέχρι σήμερα το πρωί που παραδόθηκε μόνος του.

Ο 22χρονος που έπεσε νεκρός μόλις πριν από 20 ημέρες είχε γίνει πατέρας. Ο δράστης έχει δύο παιδιά.

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου

Πάντως, σύμφωνα με το Creta24, πολλοί κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τη λύπη και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη.

«Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο;», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκλονίζει το «αντίο» της συζύγου του 22χρονου

Λίγες ώρες μετά το φονικό, η χήρα του 22χρονου, με ένα ανατριχιαστικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον σύζυγό της.

«Νωρίς μάς άφησες άντρα μου, τι θα πω στο παιδί μας Κωστή μου, σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε στο μήνυμά της, η σύζυγος, μέσω του Facebook.

Λίγες ώρες έγραψε στο Facebook: «Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του, έκανες τα πάντα για εκείνο, ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ... να το προσέχεις τόσο καλά, καλύτερα και από εμένα καρδιά μου. Που είσαι τώρα σε ζητάμε και οι δύο... μας άφησες ψυχή μου, δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα ούτε το γάμο μας, ούτε το παιδί μας... Σ 'αγαπάω καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στην καρδιά μας!», έγραψε η χήρα του 22χρονου.

Κρήτη: Παραδόθηκε, ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο

Αδελφή 22χρονου: «Μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν τη ζωή»

Ο 22χρονος πατέρας ενός βρέφους δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, cretalive.gr.

Σπαρακτική είναι η ανάρτησή της στο Facebook, με την οποία απευθύνει πολλά «γιατί» στον νεκρό αδελφό της. Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονική επίθεση, «μιλάει» στον 22χρονο, εκφράζοντάς του και την αγωνία της για τον δικό της γιο, που είχε πολύ αδυναμία στον 22χρονο, θείο του, αλλά εκδηλώνει και το παράπονό της για το ότι ο αδελφός της δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα ούτε καν το νεογέννητο γιο του.

Κρήτη: Παραδόθηκε, ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...