Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ν. Φίλης: O καλύτερος διαφημιστής της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης «Παραιτηθείτε»

Ελλάδα

Στον αστερισμό της κίνησης «Παραιτηθείτε» κινείται η πολιτική ζωή της χώρας, λίγες ώρες αφού ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι η διαδήλωση της 15ης Ιουνίου είναι ένα «κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Οι δηλώσεις του κ. Φίλη προκάλεσαν πολιτικό σεισμό. Άλλωστε ο υπουργός Παιδείας δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αφού έχει διατελέσει διευθυντής της «Αυγής», κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και στο «βαθύ» κομματικό μηχανισμό θεωρείται μία από τις βασικές «δεξαμενές σκέψης» του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες αφού η ΝΔ αξίωσε την άμεση παραίτηση του κ. Φίλη ο υπουργός Παιδείας απάντησε στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκαταλείψει τη θέση του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε ο κ. Φίλης.

13315569_1744040799172448_8650117275728545098_n

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ «Παραιτηθείτε»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός με «δύο πρόσωπα»: Συννεφιά στη Βόρεια Ελλάδα, 35άρια στην Κρήτη - Ο αεροχείμαρρος φέρνει αφρικανική σκόνη

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη φέρνοντας ζέστη διαρκείας. Σήμερα Παρασκευή επηρεάζονται τα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Οι θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν...

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Φόρτωση άρθρων...