Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Μίχο και στη μητέρα της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου στον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε, πρότεινε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Σε περίπτωση που το δικαστήριο υιοθετήσει την πρόταση, ο 55χρονος Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει για τον βιασμό ανηλίκου την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και στην μητέρα του κοριτσιού πρότεινε η εισαγγελική λειτουργός λόγω της απαξίας του αδικήματος της πλημμεληματικής εκβίασης που καταδικάστηκε και της παραμέλησης που είχε επιδείξει στο παιδί.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους, πρότεινε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου σε όσους έχουν τελέσει την αξιόποινη πράξη μόνο μία φορά και όχι σε όσους τους αποδίδεται κατ’ εξακολούθηση. 

Ακόμα, πρότεινε να μην αναγνωριστεί σε κανέναν η καλή συμπεριφορά μετά την πράξη ενώ ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν εκ των καταδικασμένων που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του.

Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» που καταδικάστηκε για διακεκριμένη μαστροπεία και πορνογραφία η εισαγγελέας πρότεινε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Φόρτωση άρθρων...