Τετάρτη
31 Μαΐου 2023

Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα (Photo)

Ελλάδα

Προβλήματα προκάλεσε η ξαφνική μπόρα στο Ναύπλιο. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν καταστήματα και σπίτια.

Η δυνατή βροχή που κράτησε περίπου μισή ώρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν δρόμοι και υπόγεια σπιτιών στο Ναύπλιο νωρίς το απόγευμα.

Τα ορμητικά νερά της βροχής σκέπασαν τις οδούς Άργους, Μπουμπουλίνας, Σιδηράς Μεραρχίας, την Ενδεκάτη, τον πεζόδρομο Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Παραλιακή, όπως αναφέρει το anagnostis.org.

Επαγγελματίες βγήκαν στα πεζοδρόμια με σκούπες για να απομακρύνουν τα νερά από τα καταστήματα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν το πεζοδρόμιο για να πάνε στη δουλειά τους.

Τα αυτοκίνητα κινούνταν με δυσκολία, την ώρα που η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, αυλές και επιχειρήσεις.

Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα
Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ομαλά ολοκληρώθηκαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ - «Πρεμιέρα» αύριο για τις Πανελλαδικές

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) σήμερα. Πλέον όλα είναι έτοιμα για την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου....

Την απαλλαγή του πρώην ντράμερ για τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης εισηγήθηκε η εισαγγελέας

Την απαλλαγή του πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος είτε λόγω αμφιβολιών είτε λόγω παραγραφής εισηγήθηκε η εισαγγελέας της έδρας το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που δικάζ...

Φόρτωση άρθρων...