Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα (Photo)

Ελλάδα

Προβλήματα προκάλεσε η ξαφνική μπόρα στο Ναύπλιο. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν καταστήματα και σπίτια.

Η δυνατή βροχή που κράτησε περίπου μισή ώρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν δρόμοι και υπόγεια σπιτιών στο Ναύπλιο νωρίς το απόγευμα.

Τα ορμητικά νερά της βροχής σκέπασαν τις οδούς Άργους, Μπουμπουλίνας, Σιδηράς Μεραρχίας, την Ενδεκάτη, τον πεζόδρομο Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Παραλιακή, όπως αναφέρει το anagnostis.org.

Επαγγελματίες βγήκαν στα πεζοδρόμια με σκούπες για να απομακρύνουν τα νερά από τα καταστήματα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν το πεζοδρόμιο για να πάνε στη δουλειά τους.

Τα αυτοκίνητα κινούνταν με δυσκολία, την ώρα που η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, αυλές και επιχειρήσεις.

Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα
Ναύπλιο: Ποτάμια οι δρόμοι μετά από ξαφνική μπόρα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...