Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ναύπλιο: Στα δικαστήρια ο αρχιμανδρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο - Tι ισχυρίστηκε

Ελλάδα

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6/2023) ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης.

Υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Ιουνίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Νωρίτερα ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ανακοίνωση για αρχιμανδρίτη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ τις επόμενες ημέρες -Τα δρομολόγια

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως και την Τετάρτη του Πάσχα. Απόψε, όπως κάθε χρόνο, τα μέσα θα ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους πριν τις 23...

Φόρτωση άρθρων...