Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

61χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου

Ένας 61χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου, που ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Συναγερμός σήμανε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, από τον θάνατο ενός 61χρονου Έλληνα ναυτικού, χθες το απόγευμα, μέσα στην καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου «Aegean Goddess», το οποίο είναι δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ηρακλείου αναφέρει:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες Πέμπτη, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από το ναυτικό πράκτορα του κρουαζιερόπλοιου «AEGEAN GODDESS» σημαίας Βερμούδες, για το θάνατο 61χρονου ημεδαπός ναυτικού, ο οποίος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην καμπίνα του πλοίου.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσε το θάνατο του 61χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Φόρτωση άρθρων...