Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Ν.Δ.: Aνακυκλώνει το εκλογικό υλικό των Eκλογών της 21ης Μαΐου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, η γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, καλεί τα μέλη του κόμματος και όλους τους πολίτες σε μια δράση ανακύκλωσης.

«Αντί να γεμίσουμε την Ελλάδα με αφίσες, επιβαρύνοντας το περιβάλλον, αφήνουμε θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό ανακυκλώνουμε χαρτί!

Τι;

- Ψηφοδέλτια εκλογών 21ης Μαΐου (τα οποία δεν ισχύουν πια, καθώς στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε με νέα ψηφοδέλτια)

- Εκλογικό υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου (φυλλάδια υποψηφίων βουλευτών, κάρτες, προσκλήσεις, φακέλους)

- Περιοδικά, εφημερίδες και χαρτί εκτύπωσης.

Πού;

Σε όλα τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Πότε;

Από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Δευτέρα 5/6 - έως την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 25/6 κατά τις ώρες λειτουργίας των περιπτέρων», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμα, υπογραμμίζει ότι «δεν ανακυκλώνουμε τα έντυπα του προγράμματος διακυβέρνησης 2023-2027, γιατί σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν 'εξαφανίζουμε' το πρόγραμμά μας. Το κρατάμε, ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι «Το είπαμε και το κάναμε», όπως κάναμε και στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Ανακυκλώνουμε το εκλογικό υλικό των εκλογών της 21ης Μαΐου. Συμμετέχουμε στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Ν.Δ.: Aνακυκλώνει το εκλογικό υλικό των Eκλογών της 21ης Μαΐου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία «Elias»: Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στο Ξυλόκαστρο για χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες

Ξεκίνησε να «χτυπά» αρκετές περιοχές της Ελλάδας η κακοκαιρία Elias και ήδη τα πρώτα προβλήματα καταγράφηκαν στα δυτικά της χώρας. Το 112 ήχησε στο Ξυλόκαστρο το βράδυ, με όσους...

Στο 75% η αποκομιδή των νεκρών ζώων στη Θεσσαλία

Στο 75% έχει φτάσει η αποκομιδή των νεκρών ζώων στη Θεσσαλία, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, απαντώ...

Φόρτωση άρθρων...