Πέμπτη
25 Δεκεμβρίου 2025

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 91 νεκρών στο Μάτι(Video)

Ελλάδα

«Πάντα και παντού, σε όλο τον κόσμο, μετά από κάθε τραγωδία δίνεται στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών. Εδώ έχουμε ΣΥΡΙΖΑ...».

Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός επανέρχεται και καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως δύο εβδομάδες μετά από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών.

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει και πιέζει να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με ονόματα των νεκρών, την ώρα που 91 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός παραθέτει παρδειγματικά άρθα του ξένου Τύπου απο ανάλογες τραγωδίες, Independent, Usatoday, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τις καταστάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...