Πέμπτη
01 Οκτωβρίου 2026

ΝΔ: "Είναι ενήμερη η τρόικα για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ;"

Ελλάδα

Ερωτήματα σχετικά με την ανακοίνωση Σπίρτζη για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ θέτει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κώστα Καραμανλή.

«Έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;» ερωτά ο κ. Καραμανλής, ο οποίος επιτίθεται στον υπουργό Μεταφορών καλώντας τον να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εντάσσει τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών στο Υπερταμείο, έρχεται ο κ. Σπίρτζης και καταθέτει νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Αλήθεια, έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;

Ελλείψει πραγματικού ηγέτη στο κόμμα του ο κ. Σπίρτζης κάνει "ιστορικές βουτιές", είτε αναφερόμενος στον αγαπημένο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Καλούμε τον κ. Σπίρτζη να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με "πόνο ψυχής" ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρόταση της Ελλάδας για το μεταναστευτικό

Με την πρόταση για δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και επιτάχυνση των επιστροφών μέσω των «Return Hubs» σε τρίτες χώρες...

Φόρτωση άρθρων...