Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνεργάτης του ποινικολόγου στη νέα συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, περιέγραψε τα όσα έγιναν μέσα στο γραφείο της οδού Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.
Όπως είπε κάποια στιγμή όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε το όπλο, του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου, στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης επίσης με όπλο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αυτό έγινε με σκοπό να μιλήσουν μόνοι, ο δράστης με τον άτυχο δικηγόρο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας συνεργάτης μπροστά.
«Καθαρό» το όπλο της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου - Φωτογραφίες δείχνουν τους δράστες
Φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχουν στην διάθεσή τους αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. Τα φωτογραφικά καρέ έχουν τραβηχτεί από κύκλωμα κλειστού κυκλώματος.
Σε αυτά αποτυπώνονται θολά τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αλλά σε συνάρτηση με τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο του γραφείου και το γενετικό υλικό οι αξιωματικοί της ασφάλειας δείχνουν να τους έχουν, όπως χαρακτηριστικά λένε.
Την ίδια ώρα το όπλο των 7,65 χιλιοστών που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να κόψουν το νήμα της ζωής του Ζαφειρόπουλου είναι καθαρό, δεν έχει δηλαδή χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια, όπως προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση.
Το «παζλ» της υπόθεσης θα συμπληρώσει το θέμα της συνάντησης που είχαν οι δολοφόνοι με τον Ζαφειρόπουλο καθώς θα είναι το σημείο «κλειδί» που θα αναδείξει τι προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου στις απαιτήσεις των κακοποιών με αποτέλεσμα, ο ένας εξ' αυτών να πυροβολήσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον άτυχο ποινικολόγο.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις