Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Νέα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Πετροπόλεμος και χημικά στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Νέος γύρος επεισοδίων ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στην πλατεία Τερψιθέας

Ελλάδα

Νέος γύρος επεισοδίων ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στην πλατεία Τερψιθέας.

Στο σημείο, σύλλογοι φοιτητών, εκπαιδευτικοί και εργατικά σωματεία απηύθυναν νέο κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τα επεισόδια που καταγράφονται εδώ και δύο ημέρες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Ξαφνικά, μια ομάδα ατόμων εμφανίστηκε από παρακείμενο δρόμο και ξέσπασαν επεισόδια.

Η ομάδα επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι αντέδρασαν ενώ διμοιρία των ΜΑΤ έσπευσε στο σημείο όπου και έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δύο παιδιά ηλικίας 15 και 17 ετών με κακώσεις στο κεφάλι, τα οποία και μεταφέρονται στα Νοσοκομεία Γεννηματάς και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο μαθήτριες εξήλθαν από το σχολείο με δάκρυα στα μάτια, καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές τους, εντός του ΕΠΑΛ. Να σημειωθεί ότι, μία εκ των δύο κοριτσιών, καταγγέλλει ότι την απείλησαν επειδή είναι μέλος του 15μελους του σχολείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Εστάλησαν τα πρώτα SMS για δωρεάν μαστογραφία σε γυναίκες 45-49 ετών και 70-74 ετών

Τα πρώτα SMS για δωρεάν μαστογραφία στις νέες ηλικιακές ομάδες, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού «Φώφη Γεννηματά», εστάλησαν από χθε...

Φόρτωση άρθρων...