Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Νέα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ με πετροπόλεμο και χημικά – Ανοιχτή η Πατησίων

Ελλάδα

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από την ΑΣΟΕΕ για δεύτερη συνεχή ημέρα με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων. Στις 15:30, η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 14:30, όταν περίπου 30 άτομα βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έβαλαν φωτιά σε κάδους, τους οποίους μαζί με άλλα αντικείμενα, χρησιμοποιούσαν ως οδοφράγματα. Παράλληλα, πετούσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς. 

Οι διμοιρίες απάντησαν με χρήση χημικών και με βόμβες κρότου - λάμψης. 

Περί ώρα 15.00 τα άτομα αποχώρησαν με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

 

Πλέον, σύμφωνα με ενημέρωση, η κυκλοφορία στην Πατησίων αποκαταστάθηκε, καθώς νωρίτερα, ο δρόμος έκλεισε και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Κοδριγκτώνος μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

ασοε

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Να αθωωθεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί αθώος λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο Κώστας Κωστόπουλος, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης με την κατηγορία του β...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...