Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Νέα Ερυθραία: Βόλτες με το όπλο στην ταράτσα έκανε ο «σαμουράι» (Φωτογραφίες)

Ελλάδα

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που συντείνουν στο γεγονός ότι ο 40χρονος, που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ο 40χρονος «σαμουράι» έκανε βόλτες με το... όπλο στην ταράτσα.

τρελος

Ο ίδιος σε αρκετά βίντεο που αναρτούσε στο λογαριασμό του στο facebook «παρέδιδε μαθήματα» από την ταράτσα του σπιτιού στους διαδικτυακούς του φίλους ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται να κρατά και το ένα από τα σπαθιά σαμουράι το οποίο μαζί με άλλα όπλα (περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, δρεπάνια, λεπίδες σε σχήμα άστρου) και σφαίρες βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

οπλα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης είχε απασχολήσει ξανά τη γειτονιά στο παρελθόν. Έμενε στην οδό Σκουφά και, όπως έγινε γνωστό, ήταν γείτονας με το ένα εκ των δυο από θυμάτων του.

τρελος2

Ο δράστης της φονικής επίθεσης εμφανίζεται στα social media ως «αυτοαπασχολούμενος» και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος είχε εργαστεί παλαιότερα στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών.

τρελος3

Αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα, καθώς και δυο πλημμελήματα είναι ο 40χρονος που σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε ακόμη έναν άνθρωπο. Οι δυο άνδρες δέχθηκαν την επίθεση του 40χρονου, ενώ εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου.

τρελος4

Συγκεκριμένα, σε βάρος του δράστη του εγκλήματος η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Επίσης, δίωξη ασκήθηκε στον 40χρονο και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενους παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αφρικανικής σκόνης. Τα κυριότ...

Φόρτωση άρθρων...