Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν

Στο βίντεο αυτό φαίνεται η στιγμή που οι χούλιγκαν της Κροατικής ομάδας, θυμίζοντας τάγμα εφόδου, επιτίθενται σε ανυποψίαστο κόσμο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Στο βίντεο αυτό, το οποίο δημοσιεύει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, φαίνεται η στιγμή που οι χούλιγκαν της Κροατικής ομάδας, θυμίζοντας τάγμα εφόδου, επιτίθενται σε ανυποψίαστο κόσμο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, λίγο πριν ο 29χρονος Μιχάλης πέσει νεκρός.

news

Το εν λόγω βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ της Δευτέρας, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

news

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις τρομακτικές εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός.

news

Το υλικό αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του 29χρονου, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...