Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Eξιτήριο έλαβε από το Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία νοσηλευόταν καθώς εμφάνισε συμπτώματα αδιαθεσίας, όταν έμαθε για τη δολοφονία του γιου της στα άγρια επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η μητέρα του άτυχου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ εξήλθε χθες από το νοσοκομείο υγιής, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ.

Σχετικά με τους υπόλοιπους τραυματίες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας Κροάτης κρατούμενος πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες που δεν βρίσκονται υπό κράτηση.

Δύο εξ αυτών είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες. Ο τρίτος νοσηλευόμενος Έλληνας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Περισσότερα από 260.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί (06:0...

Φόρτωση άρθρων...