Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νέα Ιωνία: Έριξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένει αξιωματικός της Αστυνομίας (Photos)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα στη Νέα Ιωνία έπειτα από έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας. Στην πολυκατοικία διαμένει αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας. Οι Αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.

Λίγο μετά τις 12:05, άγνωστοι πέταξαν τη χειροβομβίδα στην πυλωτή και τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου καθώς και σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που έριξαν τη χειροβομβίδα, που ήταν αμυντικού τύπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που από τα σκάγια προκλήθηκαν τρύπες στους τοίχους της πυλωτής.

Παράλληλα, το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια έξι σταθμευμένων αυτοκινήτων. Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη.

Στην πολυκατοικία διαμένει αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην πολυκατοικία διαμένει αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην πολυκατοικία διαμένει αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...