Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νέα προθεσμία στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη καλείται να δώσει καταθέσει ανωμοτί για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ήταν να απολογηθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, ωστόσο ζήτησε παράταση και φέρεται να την έλαβε. 

Μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνει γνωστή και επισήμως η διορία που της έχει δοθεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί μέσω γραπτού υπομνήματος.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχε περάσει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού την προηγούμενη Πέμπτη 30 Ιουνίου προκειμένου να επιδώσει την κλήση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την εισαγγελική παραγγελία. 

Πληροφορίες αναφέρουν όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, εξέφρασε την επιθυμία της να μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για να καταθέσει δια ζώσης. 

Ωστόσο, άλλαξε τακτική, καθώς επικοινώνησε με τους αστυνομικούς ο δικηγόρος της 33χρονης, λέγοντάς τους πως η κατάθεσή της θα παραδοθεί τελικά μέσω υπομνήματος.
Σε αυτό το υπόμνημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να επιμείνει στα όσα ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή θα συνεχίσει να δηλώνει αθώα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. 

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καλόγρηα και Νίκου Καρακούκη, που κάνουν λόγο για βίαιο, ασφυκτικό θάνατο των παιδιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...