Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι διάλογοι των μελών της συμμορίας ανηλίκων

Η συμμορία που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε 15χρονο την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη. Οι ανήλικοι ήθελαν να «τελειώσουν» τον 15χρονο μέσα στο νοσοκομείο.

Ελλάδα

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δράση συμμορίας ανηλίκων που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε 15χρονο την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη. 

Τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των μελών της συμμορίας που μαχαίρωσε τον 15χρονο στη Νέα Σμύρνη, «καίνε» τους τέσσερις κατηγορούμενους. Κι αυτό γιατί, όπως προκύπτει από τους διαλόγους, όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την άγρια επίθεση σε βάρος του ανήλικου από την Ουκρανία, αλλά σκέφτονταν να πάνε στο νοσοκομείο για να τον αποτελειώσουν.

«Να πεθάνει, «Σοβαρέψου!», «Μην πάω στο Παίδων και το φάω τον μ..», «Απλά low για κάποιο καιρό» ήταν κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν δύο κατηγορούμενοι.

«Προσπάθησαν να ληστέψουν ένα παιδί, το πορτοφόλι του και το κινητό του. Αυτό ακούσαμε και ότι τραυματίστηκε και μαζεύτηκε αστυνομία και ασθενοφόρα…» ανέφερε μία μάρτυρας.

Σε άλλο διάλογο ανησυχούν που η επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων περιγράφει σε έναν φίλο του όσα έγιναν: «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό… Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ».

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα, μαχαίρωσαν τον 15χρονο τρεις φορές στον δεξί μηρό και του προκάλεσαν κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, για να του πάρουν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...