Στιγμές τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Νέα Σμύρνη χθες το βράδυ. Ο ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας κάτω από το σπίτι του που βρίσκεται κοντά στην πλατεία της περιοχής.
Ο 60χρονος άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση για φασαρία σε ομάδα νεαρών που έκανε κορωνοπάρτι στην πλατεία Νέας Σμύρνης.
Ένας από τους συμμετέχοντες στο πάρτι έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι, ενώ του πήραν χρήματα και κινητό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο 60χρονος φώναζε βοήθεια και γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης μέσα από οπτικό υλικό καμερών που υπάρχουν στην περιοχή, αλλά και από τη μαρτυρία του ίδιου του θύματος.
Ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και έχει πάρει πλέον εξιτήριο.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις