Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να λύσει τον γρίφο με την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι έκαναν σατανιστική τελετή, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δώσει νέα δεδομένα στην υπόθεση σύμφωνα με τον Alpha.
Ο 30χρονος άφησε ηχητικό μήνυμα στην πρώην γυναίκα του λίγο πριν αυτοκτονήσει.
Στο μήνυμα της αναγγέλλει ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ την ευχαριστεί για όσα ζήσανε μαζί.
Στη συνέχεια την καλεί να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε όταν ήταν μαζί του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Στο μεταξύ, συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 23χρονης από τη Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Κεφαλονιάς μαζί με τον 30χρονο σύντροφο της από τη Γερμανία.
Αν και όλες οι ενδείξεις των αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι δύο τουρίστες πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους είχαν πραγματοποιήσει μια σατανιστική τελετή, οι γονείς της κοπέλας δεν γνωρίζουν το παραμικρό ενώ ενημερώνονται για τις εξελίξεις της υπόθεσης από τα δημοσιεύματα.
Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τις αρχές Ιουλίου και οι γονείς της την αναζητούσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να την εντοπίσουν. «Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Μετά την κηδεία της κόρης μου θα μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 23χρονης, Κρίστο Μποτούσεβ.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις