Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ελλάδα

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Την ίδια ώρα, αναμένονται νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών – θυμάτων του, ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το πρωί θα περάσει για δεύτερη συνεχή ημέρα το κατώφλι του ανακριτή. Ο παρουσιαστής θα πρέπει να δικαιολογήσει την πράξη του όταν πριν από 15 χρόνια, τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνική ιστοσελίδα οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή, ζητώντας την τιμωρία του για όλα όσα υπέστη από εκείνον. Στη χθεσινή του απολογία ο 58χρονος παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από εφτά και οκτώ μήνες σε ελληνικές πορνογραφικές ιστοσελίδες κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών στο ΥΠΕΣ: Βρέθηκε σπασμένη η κλειδαριά του γραφείου – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

H διάρρηξη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταγγέλθηκε χθες βράδυ στις αστυνομικές αρχές από τον διευθυντή εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στεγάζ...

Φόρτωση άρθρων...