Σαββάτο
07 Φεβρουαρίου 2026

Νεκρές εντοπίστηκαν δύο γυναίκες σε Σαλαμίνα και Πήλιο

Ελλάδα

Δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές σε παραλίες της χώρας. Συγκεκριμένα, το πρωί η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για ύπαρξη γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σκυτάλης.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για 55χρονη αλλοδαπή.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Χθες το απόγευμα, μία 79χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στην θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας Αφήσσου Δήμου Νότιου Πηλίου Μαγνησίας. 

Η γυναίκα διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στρατινάκη: «Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα, δεν διαχειριζόμουν κονδύλια από το ‘21 έως το ‘24»

Η Άννα Στρατινάκη απαντά σε δημοσιεύματα που τη συνδέουν με στρεβλή διαχείριση πόρων προγραμμάτων κατάρτισης. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για συκοφαντικές αναφορές που πλήττουν την πο...

Φόρτωση άρθρων...