Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νεκρή 60χρονη γυναίκα στο Βύρωνα με δαγκωματιές από σκύλο – Διέμενε με δύο πιτ μπουλ

Ελλάδα

Θρίλερ στην περιοχή του Βύρωνα. Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 χρονών εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τη , από τον γιό της και στο πρόσωπό της έφερε τραύματα από δαγκωματιές σκύλου.

Οπως έγινε γνωστό στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο σκυλιά πιτ μπούλ. Άγνωστο παραμένει εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα δαγκώματα των σκύλων. Η ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται μετά την εξέταση που θα γίνει από τον ιατροδικαστή.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον γιό της. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Σε βάρος του γιού, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σχηματίζεται από την αστυνομία δικογραφία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...