Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Νεκρός από πυροβολισμούς άνδρας στην Λιοσίων

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα. Άγνωστος πυροβόλησε σε ενέδρα θανάτου σε καφετέρια επί της οδού Λιοσίων.

Ο αλλοδαπός που δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Πρόκειται για άνδρα, αλβανικής καταγωγής, γεννηθέντα το 1983.

Ο χώρος μετά το αιματηρό περιστατικό αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις Αρχές να αναζητούν για στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες με μία από αυτές να εξοστρακίζεται και να χτυπά ένα τζάμι. Το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις που αφορούσαν ναρκωτικά.

Σύμφωνα μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ένας άνδρας που φορούσε μάσκα και καπέλο πλησίασε πεζός τον ιδιοκτήτη, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς έξω από την καφετέρια και συνομιλούσε με πελάτες.

Ο δράστης, που κατέβαινε τον πεζόδρομο, πυροβόλησε τον αλβανικής καταγωγής άνδρα και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από την οδό Χίου.

Το θύμα φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας και η ενέδρα θανάτου να είχε στηθεί έξω από την επιχείρησή του. Η περιοχή είναι πολυσύχναστη και την ώρα του αιματηρού περιστατικού ήταν πολύς κόσμος στο σημείο. Αρκετοί έχουν δει τον δράστη να διαφεύγει και ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...