Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Νεκρός δημοσιογράφος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής

Ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» Αντώνης Χρυσουλάκης έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το πρωί στην πλατεία Αττικής, μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης.

Η φωτιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με τη σορό του άνδρα να φέρει σημάδια εγκαύματος και να βρίσκεται σε κατεύθυνση προς την έξοδο της οικίας.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα, την ιστοσελίδα και το ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Περίπου δύο ώρες πριν τον αδόκητο θάνατό του, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε δώσει το τελευταίο του ρεπορτάζ, κατά τραγική σύμπτωση για μια άλλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Αθήνα. Οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Η σορός του δημοσιογράφου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση του ομίλου Παραπολιτικών αναφέρει: 

«Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.
Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το αντίο του Γιάννη Κουρτάκη: «Ένα από τα καλύτερα παιδιά»

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη είπε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης. 

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλο ταξίδι φιλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...