Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή στο σπίτι του στην Άρτα, καθηγητής, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, Κοσμήτορας του Τμήματος Γεωπονίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αναστάσιος Τσίνας.

Ο 58χρονος καθηγητής δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, δεν εμφανίστηκε στη Σχολή και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να ενημερώσουν την Αστυνομία. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του, όπου βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα από φυσικά αίτια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σαφείς απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Αναστάσιος Τσίνας ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και ήταν καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Αγροτικών Ζώων και Κτηνιατρική Φαρμακολογία».

Από τον Φεβρουάριο 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 υπήρξε Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου με αρμοδιότητες Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Προσωπικού, Σπουδαστικής Μέριμνας και Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Από 1ης Δεκεμβρίου 2017 έως 30ης Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ο νέος πρύτανης του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Φόρτωση άρθρων...