Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος οδηγός μηχανής σε αερογέφυρα της Αθηνών - Λαμίας

Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή σημεώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής,  σε αερογέφυρα της Αθηνών - Λαμίας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος δικυκλιστής στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, όταν στο ύψος του πρώην εργοστασίου “Soulis”, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε στο δρόμο, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.

news

Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου. Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Στις εικόνες φαίνεται ο άνδρας να κρατ...

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Φόρτωση άρθρων...