Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο 39χρονος ποδοσφαιριστής

Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον κόμβο του Αγίου Σεραφείμ στη Φθιώτιδα. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής του Παμμωλιακού, Στέλιος Μπουσδούκος.

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε από τη δουλειά του με μηχανάκι, καθώς είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο και έπεσε θύμα τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ένας 85χρονος άνδρας, σύμφωνα με το lamianow. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Ο 39χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβλήθηκαν άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης. Η είδηση της οδυνηρής απώλειας του βύθισε στο πένθος τον Μώλο και τη Λοκρίδα, και όλη το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Ο Στέλιος Μπουσδουκος ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί που πήγαινε στο δημοτικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου έλαβε η ΓΣEΕ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατ...

Φόρτωση άρθρων...