Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ανατροπή στο Νέο Ηράκλειο: Η 30χρονη σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε στην οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα τους στην οδό Ολυμπίας.
Πιθανότατα η 30χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και έπειτα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφάλειας και τα στοιχεία του ιατροδικαστή.

Και αυτό γιατί το τραύμα που φέρει ο νεαρός άνδρας είναι από απόσταση περίπου 1.5 μέτρου, ενώ εξ επαφής φέρεται να είναι η βολή που σκότωσε τη νεαρή γυναίκα. 

Το συμπέρασμα των αστυνομικών Αρχών αναφέρει ότι η 30χρονη μάλλον πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό της και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Τα αδέρφια δεν δούλευαν, κλείστηκαν στον εαυτό τους και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.

Ο τρίτος αδερφός που ζει στην ίδια πολυκατοικία είναι αυτός που συντηρούσε την οικογένεια και όταν το πρωί άκουσε τους πυροβολισμούς  έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε νεκρά τα δύο αδέλφια του. Έπειτα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος και η 30χρονη είχαν συναποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο αδελφός ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτα την 30χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, φαίνεται να ανατρέπουν αυτό το σενάριο.

Ο 35χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο. Επιπλέον, η καραμπίνα εντοπίστηκε δίπλα στην 30χρονη. Αυτά τα στοιχεία από τις έως τώρα έρευνες, οδηγούν σε μία νέα εκτίμηση, ότι πιθανόν η 30χρονη ήταν εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε την καραμπίνα στον κρόταφό της και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα δύο αδέλφια συναποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και σχεδίασαν τον τρόπο. Γι’ αυτό και ανέβηκαν στο δώμα, που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, και κλειδώθηκαν μέσα, κρατώντας την καραμπίνα. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο να μετέφερε ο ένας τον άλλον με την βία στο δώμα, είναι το λιγότερο πιθανόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...