Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Νέο ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει»

Ελλάδα

Εναντίον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ξέσπασε ξανά ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς. 

Η Dailymail σήμερα με νέο δημοσίευμα για την άγρια δολοφονία της 19χρονης στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, έχει αποκλειστικές δηλώσεις του χαροκαμένου πατέρα, ο οποίος έχει μιλήσει ξανά στη βρετανική εφημερίδα έπειτα από τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

“Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τις “ανέσεις” στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει τουλάχιστον για κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά”, ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο Ντέιβιντ και η σύζυγός του Σούζαν έχουν πλέον την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, η οποία ζει μαζί τους στην Αλόννησο.

“Τριγυρνάει στο σπίτι, ενώ την κυνηγάει από πίσω η υπηρέτρια και φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδελφής. Είναι πολύ υπέροχο να το παρακολουθείς. Είμαι αιώνια λυπημένος που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους που θα φροντίσω ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του”, πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

“Αναρωτιέμαι αν κάποιος του  το έχει κοινοποιήσει και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματος της μικρής σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του”, τονίζει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης -Απέσπασαν 305.789 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς, 9 συλλήψεις

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2022. Μετά από σχετική έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησα...

Εβδομαδιαία πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από 23 έως 30 Απρίλιου λόγω του νέου δικαστικού χάρτη

Μια εβδομάδα Πανελλαδική καθολική αποχή, από την ερχόμενη Τρίτη 23.4.2024 μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη 30.4.2024, προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στους 63...

Φόρτωση άρθρων...