Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Νέος Κόσμος: Κλεμμένο από την Ιταλία το όχημα των εκτελεστών του 44χρονου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη ο οποίος εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως το SUV που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο από το Μιλάνο της Ιταλίας.

Το συγκεκριμένο προέκυψε έπειτα από την έρευνα επί του αριθμού πλαισίου του στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Παράλληλα προέκυψε πως το αυτοκίνητο έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι εκτελεστές του Βαγγέλη Ζαμπούνη για να δολοφονήσουν άγρια στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής τον 44χρονο, που ήταν από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της νύχτας.

Πάνω από 90 σφαίρες από καλάσνικοφ έχουν βρεθεί στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 44χρονο, που έγινε έξω από βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έπεσαν ακόμα περισσότεροι πυροβολισμοί, προκειμένου οι δράστες να εξασφαλίσουν ότι ο στόχος τους δεν θα γλίτωνε. Ο ακριβής αριθμός θα διευκρινιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...