Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 20χρονης για τον «δράκο του Πειραιά»: «Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα»

Ελλάδα

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε έξω από το σπίτι της στη Νίκαια περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν 28χρονο.

Η νεαρή γυναίκα, που έχει χτυπηθεί πολύ και είναι σε κατάσταση σοκ, συγκλονίζει με τα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή T-liveγια τον  «δράκο του Πειραιά».

«Είχα βγει με κάτι φίλους, γυρνούσα από τη βόλτα καθώς είχα βγει για 2 ωρίτσες. Στον δρόμο πάντα κοιτάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι μου αν κάποιος έρχεται. Εκείνη την ώρα που είχε πιάσει μπόρα, είδα έναν άντρα που μου φάνηκε περίεργος. Είπα ότι μέχρι να απομακρυνθεί αυτός και μέχρι να ησυχάσει η μπόρα, θα περιμένω λίγο και μετά θα φύγω. Επειδή ξέρω τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τη γειτονιά, κάθεται στην πλατεία. Τον αντιλήφθηκα στο στενό, στο σημείο δηλαδή που πάντα κοιτάζω.

Όταν αντιλήφθηκα ότι ήταν αυτός και με παρακολουθούσε, γιατί φαινόταν από το βλέμμα του, φοβήθηκα και κατάλαβα τι ήθελε να κάνει. Πριν αρχίσω να στρίβω, καταλαβαίνω ένα χέρι από πίσω μου να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη. Να προσπαθεί να με βαρέσει και να μου κάνει άσχημα πράγματα. Πέσαμε στο πάτωμα και παλεύαμε και σε εκείνο το σημείο έφαγα πάρα πολύ ξύλο γιατί αντιστεκόμουν. Φώναζα πολύ και με είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές. Στη συνέχεια έπιασε το κεφάλι μου από τα μαλλιά, προσπαθούσε να με γυρίσει ανάποδα και το χτυπούσε στο πάτωμα» ανέφερε η 20χρονη στον Alpha.

«Όλο το κεφάλι μου έχει φουσκώσει πολύ, το αφτί μου έχει αλλάξει θέση, το φρύδι μου και το μάτι μου έχουν πάει πολύ πιο κάτω. Έτρεξε όταν άκουσε τις φωνές από τους γείτονες. Εγώ δεν καταλάβαινα την κατάστασή μου αλλά έτρεχα από πίσω του και φώναζα κάποιον να τον πιάσει. Από το συμβάν το σπίτι μου είναι τρία λεπτά. Ήξερα πως είχε πάει στη φυλακή. Δεν κατάλαβα πως ήρθε και μου έκλεισε το στόμα. Ξέρω πως είναι τρεις κοπέλες που τους έχει επιτεθεί» συνέχισε.

«Κόντεψε να της βγάλει το μάτι»

Στην εκπομπή T-live μίλησε και η μητέρα της 20χρονης. «Τη χτύπησε πολύ άσχημα, κόντεψε να της βγάλει το μάτι. Πρόλαβε κι έφυγε, ζήτησε από ένα σπίτι βοήθεια. Ήμουν σπίτι και περίμενα το παιδί κατά τις 12.30. Αυτός την αιφνιδίασε απότομα στο στενό. Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και την βάρεσε. Της χτύπαγε το κεφάλι κάτω στον δρόμο» σημείωσε η μητέρα της 20χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λιβύη έγινε η Καλαμάτα – «Πνίγηκε» στην αφρικανική σκόνη η Μεσσηνία (Video&Photos)

Αρκετές περιοχές της νότιας Ελλάδας έχει σκεπάσει η αφρικανική σκόνη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τους κατοίκους. Οι μετεωρολόγοι συστήνουν υπομονή με το φαινόμενο να ε...

Φόρτωση άρθρων...