Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Νίκος Αλιάγας: Η ανάρτηση για τα 54α γενέθλιά του - Η αναφορά στη μητέρα του

Ελλάδα

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα 13 Μαΐου, ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις τους για αυτή τη μέρα, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο παρουσιαστής έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με τους σχεδόν 1 εκατομμύριο ακολούθους, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, να κάθεται στα σκαλοπάτια μπροστά από μία πόρτα με τον αριθμό 605, κρατώντας τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια του.

Στην ανάρτησή του, έγραψε στη γαλλική: «Στις 13 Μαΐου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές και τα λόγια σας. 54 χρόνια ήδη! Ο χρόνος μας περνάει σαν ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς, τόσο κρυφό όσο και ουσιαστικό. Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική στο ενδέκατο διαμέρισμα... Μια άλλη εποχή, σχεδόν ένας άλλος κόσμος. Και η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της. Να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός. Όλα είναι ένα πέρασμα, όπως τα κεριά που σβήνουμε για ένα τραγούδι. Ο χρόνος που πέρασε δεν χάνεται ποτέ, είναι η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας, μια εικόνα που έζησε είναι μια εικόνα που κέρδισε ενάντια στην αμείλικτη αμνησία της ύπαρξης. Το να ζεις σημαίνει να μάθεις να αγαπάς, να δέχεσαι την αγάπη και των άλλων».

Στο τέλος της ανάρτησής του, ανέφερε και τα ονόματα άλλων διασημοτήτων που έχουν επίσης γενέθλια 13 Μαΐου. Ανάμεσά τους, η Γαλλίδα παρουσιάστρια Κριστίν Μπράβο και ο τραγουδιστής Florent Mothe.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η ώρα της πρώτης κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, θα ακ...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...